Vi tør å satse! Gjør du? Vi søker prosjektsjef til vår videre satsing på anlegg
 
Christie opplever en fantastisk utvikling om dagen, og satser friskt på flere områder. For å sikre videre vekst og utvikling søker vi nå etter en ny Prosjektsjef Anlegg som vil være med å bidra til dette. Anleggssegmentet vårt er vi spesielt stolt over, og vi opererer fra fjord til fjell. Vi er eksperter på kaianlegg og har en lang merittliste med fergekaier og andre kaier. Vi er også stolte over å ha spektakulære fjellanlegg som Trollstigen-platået og Romsdalsgondolen på referanselisten. Vi satser altså tungt på anlegg. Er du klar for å være med å ta sats?

Vi søker en ambisiøs og målrettet Prosjektsjef med et brennende ønske om å lykkes med å dra Christie videre. Du vil få det overordnende ansvar for gjennomføring og ferdigstillelse av prosjektporteføljen for alle anleggsprosjekter. Du må være en pådriver i å utvikle prosjektene og prosjektledere, sørge for gode kundeforhold og gjennomføringsmetoder som sikrer konkurransekraft
Som Prosjektsjef inngår du i Christies ledergruppe, og rapporterer direkte til daglig leder.

Arbeidssted er Molde eller Ålesund, men noe reising må påregnes.


Kvalifikasjoner:
– Fleksibel og løsningsorientert
– Gode lederevner og god økonomi- og kontraktforståelse
– Sivilingeniør eller ingeniør
– Strukturert og selvgående
– Gjerne erfaring fra entreprenørbransjen

Vi tilbyr:
– Supert arbeidsmiljø med hyggelige og kompetente kollegaer
– Masse utfordringer og stort ansvar
– Alle muligheter for personlig utvikling og læring
– Konkurransedyktige betingelser med bonusordning, og mulighet for medeierskap


For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver i Express Rekruttering Linda Slettebø | linda@express.no | 911 73 994, eller Daglig Leder i Christie & Opsahl Andreas Andenæs | andreas.andenaes@christie.no | 906 94 199. 

Søk på stillingen her: https://expressrekruttering.recman.no/job.php?job_id=246796