Vi søker Lærlinger i betong- og tømrerfaget
Christie satser på fagarbeidere

Christie er en godkjent lærebedrift, og vi satser på våre lærlinger

Som lærling i Christie vil du få en spennende og lærerik hverdag. Du vil få lære og utvikle deg i faget sammen med mange dyktige fagfolk, og du vil være en del av vårt gode arbeidsmiljø.

Du vil få varierte oppgaver, som samsvarer med din læreplan. Arbeidet vil foregå både innendørs og utendørs, og noe reisevirksomhet kan forekomme.

Vi skal bidra til å utvikle deg til en dyktig og trygg fagarbeider. Det vi krever av deg er at du er motivert, viser stor interesse for faget, er pålitelig og at du har stort fokus på HMS. Du må kjenne deg igjen i våre verdier og bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi er et selskap i vekst, og er opptatt av å utvikle våre ansatte. For motiverte ansatte gir dette store muligheter til et spennende karriereløp i vår organisasjon.

For mer informasjon om læreplass, ta kontakt med HR-sjef Anne Kathrine Rogne, tlf 905 85 518 eller lærlingansvarlig Steinar Øyen, tlf 948 67 980.

For mer informasjon om selskapet finner du på www.christie.no, søknad sendes til stilling@christie.no Søknadsfrist 15. april 2024.

Del innlegget

Flere
artikler