Læreplass hos Christie & Opsahl
Christie satser på lærlinger

Christie sin visjon er TØR Å SATSE – I det ligger det at vi skal være skapende, ansvarsfulle, troverdige og samarbeidsvillige.

Christie er godkjent lærebedrift, og vi satser på våre lærlinger!

Som lærling i Christie vil du få en spennende og lærerik hverdag. Du vil få lære og utvikle deg i faget sammen med mange dyktige fagfolk, og du vil være en del av vårt gode arbeidsmiljø.

Du vil få varierte oppgaver, som samsvarer med din læreplan. Arbeidet vil foregå både innendørs og utendørs, og noe reisevirksomhet kan forekomme for de som ønsker det.

Vi skal bidra til å utvikle deg til en dyktig og trygg fagarbeider. Det vi krever av deg er at du er motivert, viser stor interesse for faget, er pålitelig og at du har stort fokus på HMS. Du må kjenne deg igjen i våre verdier og bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi er et selskap i vekst, og er opptatt av å utvikle våre ansatte. For motiverte ansatte gir dette store muligheter til et spennende karriereløp i vår organisasjon.

For mer informasjon om læreplass, ta kontakt med HR-sjef Anne Kathrine Rogne, tlf 905 85 518 eller lærlingansvarlig Magne Nakken, tlf 971 71 689.

Mer informasjon om selskapet finner du på www.christie.no, søknad sendes til stilling@christie.no Søknadsfrist 1. april 2022.

Christie satser på fagarbeidere

Del innlegget

Flere
artikler

Denne nettsiden bruker cookies for å analysere trafikken på nettsiden. Les mer her