Christie satser på folk!​

Christie – Tør å satse!

Gjør karriere i en spennende bransje!

Christie – Tør å satse! Vi satser først og fremst på folk. Vår største ressurs er våre dyktige medarbeidere, som bidrar hver dag til at vi når våre mål. Ønsker du å jobbe i et selskap hvor du blir satset på, så anbefaler vi deg å søke jobb eller lærlingeplass hos oss! Vi lover å ta godt vare på deg. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, med bonus- og gode forsikringsordninger. Søk på en av våre ledige stillinger, eller send oss en generell søknad med informasjon om dine kvalifikasjoner.

Christie satser på ingeniører
Vi trenger flinke ingeniører for gjennomføring av spektakulære prosjekter

Et ledende ingeniørmiljø

Det er nok ikke kjent for de fleste, men Christie er med sine ca. 40 ingeniører og sivilingeniører et av de aller største ingeniørmiljøene mellom Bergen og Trondheim. Hos oss satser vi tungt på spennende prosjekter som ikke er A4. For dette trenger vi flinke folk, og det har vi! Kunne du tenke deg å jobbe sammen med de, utvikle deg og få stort ansvar i spennende prosjekter? Ja, så ta sats, og ta kontakt.  

Christie satser på fagarbeidere
Våre fagarbeidere er drivende dyktige, og de har en en fantastisk yrkesstolthet!

Fagarbeidere

Christie har i dag ca. 80 fagarbeidere, og utfører i stor grad betong og tømmerarbeider på prosjektene våre i egen regi. Vi anser det å ha drivende dyktige fagarbeidere i egen stab som en av de virkelige suksessfaktorene for de utfordrende prosjektene vi tar på oss. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser, fleksible ordninger og store utfordringer i et dønn-seriøst firma. Bare spør en av våre ansatte, eller ta direkte kontakt for å sjekke mulighetene for fast ansettelse.

Bli læring i Christie!

Vi er opptatt av å ta ansvar for å utdanne gode fagfolk til vår bransje. Vi satser på læringene, og hos oss får de egen mentor og god oppfølging. Vi  tilbyr et godt læringsmiljø, med gode betingelser. Det må også nevnes at de aller fleste lærlingene hos oss går over i fast stilling etter endt lærlingetid.

Christie satser på lærlinger
Vi satser på våre lærlinger.

Ledige stillinger

Christie entreprenør sjøfronten

Vi søker prosjekteringsleder

Er du opptatt av miljø, energi og bærekraftige bygg? Da er du kanskje vår nye prosjekteringsleder. Vi opplever en økende etterspørsel etter komplekse totalentrepriser med

Les mer »

Denne nettsiden bruker cookies for å analysere trafikken på nettsiden. Les mer her