Christie satser på folk!​

Christie – Tør å satse!

Gjør karriere i en spennende bransje!

Christie – Tør å satse! Vi satser først og fremst på folk. Vår største ressurs er våre dyktige medarbeidere, som bidrar hver dag til at vi når våre mål. Ønsker du å jobbe i et selskap hvor du blir satset på, så anbefaler vi deg å søke jobb eller lærlingeplass hos oss! Vi lover å ta godt vare på deg. 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, med bonus- og gode forsikringsordninger. Søk på en av våre ledige stillinger, eller send oss en generell søknad med informasjon om dine kvalifikasjoner.

Christie satser på ingeniører
Vi trenger flinke ingeniører for gjennomføring av spektakulære prosjekter

Et ledende ingeniørmiljø

Det er nok ikke kjent for de fleste, men Christie har mer enn 50 ingeniører og sivilingeniører, og er et av de aller største ingeniørmiljøene mellom Bergen og Trondheim. Hos oss satser vi tungt på spennende prosjekter som ikke er A4. For dette trenger vi flinke folk, og det har vi! Kunne du tenke deg å jobbe sammen med de, utvikle deg og få stort ansvar i spennende prosjekter? Ja, så ta sats, og ta kontakt.  

Christie satser på fagarbeidere
Våre fagarbeidere er drivende dyktige, og de har en en fantastisk yrkesstolthet!

Fagarbeidere

Christie har i dag mer enn 140 fagarbeidere, og utfører i stor grad betong og tømmerarbeider på prosjektene våre i egen regi. I Christie setter vi fagarbeideren veldig høyt, og legger opp til karriere-løp i faget. Vi anser det å ha drivende dyktige fagarbeidere i egen stab som en av de virkelige suksessfaktorene for de utfordrende prosjektene vi tar på oss. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser, fleksible ordninger og store utfordringer i et dønn-seriøst firma. Bare spør en av våre ansatte, eller ta direkte kontakt for å sjekke mulighetene for fast ansettelse.

Christie satser på lærlinger
Vi satser på våre lærlinger.

Bli lærling i Christie – Årets lærebedrift 2023!

Vi har vært lærebedrift siden 1980-tallet er opptatt av å ta ansvar for å utdanne gode fagfolk til vår bransje. Vi satser på lærlingene, og hos oss får du en egen mentor med god oppfølging. Som lærling i Christie vil du få en spennende og lærerik hverdag. Du vil få lære og utvikle deg i faget sammen med mange dyktige fagfolk, og du vil være en del av vårt gode arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver, som samsvarer med din læreplan. Arbeidet vil foregå både innendørs og utendørs, og noe reisevirksomhet kan forekomme. De siste årene har vi satset stort på å gi våre lærlinger ytterligere fagutvikling etter endt fagprøve, og tilbyr alle som har tatt fagbrev i tømmer å ta betongfagbrev med full lønn året etter endt læretid

For mer informasjon om læreplass, ta kontakt med HR-sjef Anne Kathrine Rogne, tlf 905 85 518 eller lærlingansvarlig Steinar Øyen, tlf 948 67 980.

I mars 2024 ble vi kåret til «Årets lærebedrift 2023» i Møre og Romsdal. Lærlingane er ein viktig ressurs i bransjen vår, og ein ressurs vi vil forvalte på beste måte. Våre lærlinger har høg gjennomføringsgrad og en stor del av prøvene blir avlagt med beste resultat. De aller fleste lærlingene hos oss går over i fast stilling i selskapet etter endt lærlingetid.

Ledige stillinger

Vi søker Anbudsleder

Christie opplever en fantastisk utvikling om dagen, og søker en allsidig anbudsleder som er klar til å ta sats sammen med oss! Vi har opprettet

Les mer »