Fortsetter satsningen på Søre Sunnmøre og overtar Handverksbygg AS
20211201_161750

Christie & Opsahl har skrevet avtale med Handverksbygg AS i Ulsteinvik om å overta alle ansatte, samt driftsmidler. Dette gjennomføres som en virksomhetsoverdragelse, og vil gjennomføres i Mars 2022

Handverksbygg har lang tradisjon, og har i likhet med Christie levert spenstige prosjekter, som vist her.. Dette kan du til og med se en egen episode på Netflix om. Det er kult.

Det ble Torsdag 2.12 avholdt informasjonsmøte for alle ansatte i Handverksbygg der det ble informert om bakgrunnen for dette, og hva det vil bety for de enkelte.

Christie startet ved årsskiftet 2020-2021 prosessen med å etablere seg i Ørsta/Volda og søre Sunnmøre regionen. Dette var en strategisk beslutning basert på et spennende marked.

I løpet av året har vi etablert oss med kontor i Ørsta, vi har gjort flere ansettelser og vi har vunnet flere kontrakter. Slik sett kom vi godt i gang. Nå har vi gjort ytterligere grep for å virkelig få fotfeste. Etter en lengre dialog i høst, har nå avtalen kommet på plass.

Med dette er vi 18 ansatte i regionen, og 145 totalt i Christie. Det er helt i tråd med de ambisjoner vi har satt oss, og vi er veldig fornøyde med å få til dette.

Handverksbygg ble etablert i 1999 i Ulsteinvik og har i en årrekke levert tømrertjenester i regionen. Handverksbygg ønsket å inngå i noe større, og satsningen til Christie i regionen passet da godt.

Handverksbygg har i dag 15 ansatte, og alle får tilbud om å frivillig bli med over til Christie. Vi er overbeviste om at dette blir en god match, og at vi får gode resultater av dette.

Ombyggingen av Akuttmottaket ved Sykehuset i Volda er godt i gang. Her vil flere av de ansatte som nå kommer over fra Handverksbygg gå rett inn i produksjonen.

Handverksbygg vil i tiden fram til medio Mars jobbe med å ferdigstille alle prosjekter de har gående nå. Samtidig vil deler av arbeidsstokken gradvis innføres i prosjekter vi har gående i regionen, deriblant ombyggingen av Akuttmottaket ved Volda Sykehus.

Nå gleder vi oss veldig til Mars.

Forrige uke vant vi konkurransen om Volda Symjehall. Planen er å komme i gang her, og da passer det veldig fint med mange nye flinke håndverkere.

Del innlegget

Flere
artikler