Christie flytter inn i nye lokaler i Granfjæra i Molde
IMG_5047

Rett før sommeren flyttet Christie inn i nye lokaler i Molde. I dag kom endelig siste leveranse av møbler, og vi synes det har blitt riktig så flott. Bli med på en liten virituell rundtur her, og stikk gjerne innom oss i Granfjæra -3. etg.

Helt i sjøkanten, med utsikt mot Moldepanoramet, og med god oversikt over skips og fergetrafikken skal vi nok kunne trives. Lokalene er nyoppusset, og vi har et helt Atrium for oss selv som sosial og kreativ sone.

Et lyst og åpent fellesområde som innbyr til spontane møter, og som gir arbeidslyst har stått i fokus for oss. Vi synes vi har truffet blink. Her har vi forskjellige soner, og med en fantastisk utsikt mot «Moldepanoramet».

Antallet personer som sitter her vil variere med hvor mange prosjekter vi har gående, men vi har plass til rundt 20 personer på det meste. De nye lokalene gir også gode muligheter til å kjøre allmøter, arrangementer osv i våre egne lokaler. Det har vært viktig for oss.

Kjøkkenøy med alle fasiliteter. Alle er ikke helt vant med kaffemaskin i stedet for Moccamaster enda, men det skal nok gå seg fint til. 🙂
Det er kantineløsning i bygget som vi benytter, men det er også fint å ta matpakken i våre egne lokaler. Fredagskaken ble i dag tatt i nye møbler.
Prosjeksjef på Bygg – Laurent har hjørnekontor med «Verdens beste utsikt» og virker fornøyd med det.
Økonomisjef Jimmy har god utsikt og full kontroll på om Boreal oppfyller kravene sine på fergeanløp.
Store arbeidsbord som innbyr til spontane møter eller en kaffekopp er strategisk plassert med fin utsikt.
«Hytta» innbyr til kreativ tenking. Ved gode ideer kommer lyspæra i taket på automatisk (nesten sant).

Ble det ikke bra..?

Del innlegget

Flere
artikler