Åpning av Romsdalsgondolen
Apning-1

Dette var en festdag for Rauma kommune, Romsdalsgondolen, og Christie. I dag åpnet Romsdalsgondolen. For en dag! Folket og Åndalsnes konkurrerte med sola om å stråle mest. Den første deadlinen for prosjektet ble nådd takket være fantastisk innsats fra alle involverte. Og i dag kunne vi nyte første turen opp med gondolen med god samvittighet, og stolthet over å ha levert noe av det råeste innen byggekunst i Norge.

Fjordstasjonen ligger flott til nede ved Tindebygget, og inviterer til en flott tur opp på Nesaksla.
Mange spente og glade sjeler venter på å ta turen opp for å nyte utsikten med god samvittighet.

Gondolbanen, som er Norges lengste, tar deg opp til 708 moh. Her venter en storslagen utsikt, og i vel en mnd. til kan man i tillegg til utsikten la seg imponere over et spenstig byggeprosjekt. Resturantbygget, som vil huse Eggen restaurant og gi gjestene en storslagen utsikt er ikke ferdig enda. Dette er iht plan, og det jobbes fortsatt godt for å ferdigstille denne til storinnrykket senere i sommer.

Vi har fortsatt mye folk i drift på toppen, og mange fag skal fortsatt inn for å gjøre sitt. Hverdagen blir noe enklere og mer forutsigbar når vi kan benytte Gondolen til persontransport og ikke er like avhengig av helikopter lengre. Men vi vil fortsatt ha brakkerigg og alle fasiliteter som hører med en stund til.

I dag gleder vi oss over at selve Gondolbanen er levert, og slår oss på brystet med at dette har vi klart å levere i tide til tross for mange utfordringer underveis.

Byggeplass med utsikt, og luftig kranplassering.

Del innlegget

Flere
artikler