Kultur, fritid og idrett

Vi forstår godt utfordringene disse aktørene står overfor i å tiltrekke seg og vinne kunder og besøkende.

Vi forstår også godt viktigheten av at hotell, treningssenter, museum eller badeanlegg åpner i tide. Så derfor ønsker vi å gjøre hvert enkelt prosjekt til en flott kundeopplevelse, levert i tide til avtalt kvalitet og pris. Våre referanseprosjekter spenner fra badeanlegg, hotell, spa, treningssenter, og vi tar gjerne på oss oppdrag innen nybygg og rehabilitering.

 

Sunnmørsbadet Fosnavåg

Badeland og treningssenter i Fosnavåg

Prosjektet består av nytt badeland på totalt ca 6400 m2, hvorav ca 1000 m2 er eksisterende arealer som skal rives /ombygges. I tillegg skal det utføres et relativt omfattende  utvendig arbeid. 

Det nye bygget skal romme et treningsbasseng med stupetårn, et bølgebasseng med strømningskanal samt boblebad. I tillegg til garderober, badstu, kafeteria og lager. I 2. etasje av nybygget er det planlagt et treningssenter på ca 700 m2.Dagens bygningsareal skal delvis rives og delvis oppgraderes.

Knappe 300 m2 garderober, kafe mv skal rives ifm nybygget, mens eksisterende hovedareal på rundt 400 m2 som inneholder barnebasseng og 12,5 m basseng som skal rehabiliteres og oppgraderes. Det blir også noe ombygging i u.etg.

 

Sted: Fosnavåg
Utbygger: Sunnmørsbadet Fosnavåg v/Herøy kommune
Nøkkeltall: Ca. 6.400 m²
Entrepriseform: Generalentreprise
Byggetid: 21 måneder
Ferdigstilt: 2014

 
Moldebadet


Badeland, treningssenter, spa og hotell i Molde

Badeland med 25 m konkurransebasseng, familiebasseng med aktiviteter, terapibasseng, grunt barnebasseng, boblebasseng og 2 sklier 

Næringsareal med utvidele av Seilet hotell med ny konferanseavdeling og 53 nye rom, derav 3 suiter, treningssenter og spa-avdeling, til sammen ca 6.000 m2. 

Næringsavdelingen og Seilet hotell sammenbygd med gangbro. 

Da badeanlegget er integrert i bygget sammen med øvrige aktiviteter, medførte dette ekstreme krav til både fukt, korrosjon, lyd og brann. Totalentreprenør med totalansvar for prosjektering og utførelse. Prosjekt- og prosjekteringsledelse utført med egne ingeniører. Deler av RIB utført i egenregi.

Rigg-, betong-, tømmer- og stålarbeider utført med egne mannskap. Øvrige fag utført i underentrepriser.

 

Sted: Molde
Utbygger: Folkebad KF, Seilet Hotell Eiendom AS, Parkgården AS
Nøkkeltall: 10.750 m²
Entrepriseform: Totalentreprise
Byggetid: 22 måneder
Ferdigstilt: 2010